Bestemmingsplan vastgesteld

Bestemmingsplan vastgesteld

Goed nieuws! Het bestemmingsplan van woningbouwplan De Oude Bakkerij Waalre, gelegen op de hoek Molenstraat, Oude Kerkstraat te Waalre, is vastgesteld door de gemeenteraad. Het bestemmingsplan ligt vanaf 29 december jl. zes weken ter inzage.

In het plan De Oude Bakkerij Waalre zijn zes grondgebonden woningen voorzien waarvan drie in het bestaande gemeentelijke monument en drie nieuwbouwwoningen op het achter terrein. Daarnaast is op het achter terrein een kleinschalig appartementengebouw voorzien met 12 appartementen.

Start verkoop

Nu het bestemmingsplan is vastgesteld door de gemeenteraad kunnen wij verder gaan met de verdere uitwerking. De architect is het ontwerp van de woningen aan het afronden. Wij verwachten half februari meer informatie te kunnen verstekken over het verkooptraject.

Nieuwbrief

Blijf je graag op de hoogte van woningbouwplan De Oude Bakkerij Waalre? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief! Hiermee ben je als eerste op de hoogte van ontwikkelingen rondom het plan. Inschrijven voor deze nieuwsbrief kan via de website www.deoudebakkerijwaalre.nl