Verkoop De Oude Bakkerij gestart!

Verkoop De Oude Bakkerij gestart!

Wil jij ook graag wonen in een gloednieuwe en duurzame woning mét karakter en dat in hartje Waalre? Grijp dan nu je kans, de verkoop van het kleinschalige nieuwbouwproject De Oude Bakkerij is nu van start!

In de Oude Bakkerij is plek voor iedereen. Kies bijvoorbeeld voor een royale gezinswonig in het monumentale pand aan de Molenstraat, ga voor een ruime nieuwbouw 3-1 kapwoning of kies een van de compacte appartementen in het kleinschalige appartementencomplex. 

Verkoopinformatie

Vanaf nu zijn de belangrijkste verkoopstukken online beschikbaar onder het kopje downloads. Hier vind je o.a. de verkoopbrochure, de prijslijst, de verkoopprocedure, technische omschrijving, koperskeuzelijst en de verkooptekeningen. Natuurlijk is het ook mogelijk om telefonisch contact te leggen met de makelaars die je graag van alle informatie over de woningen en bouwnummers voorzien en je helpen met het maken van de juiste keuze.

Schrijf je in!

Vanaf nu tot en met zondag 2 juli 23:59 kun je jezelf middels het inschrijfformulier op deze website officieel inschrijven voor de woning(en) van je voorkeur. Heb je, je gedurende de presale periode al ingeschreven voor het project? Ook dan moet je het inschrijfformulier op de website invullen en je definitieve bouwnummerkeuzes kenbaar te maken. Je krijgt daarbij wel een voorrangspositie in de toewijzing van de woningen. Denk goed na over je keuzes, het moment van inschrijven is niet van belang, als het maar uiterlijk op 2 juli gebeurt. 

Vragen?
Wil je graag wat hulp bij het maken van de juiste keuzes of heb je vragen aan de makelaars? Schroom dan niet om contact met ze te leggen. De contactgegevens van Van Santvoort makelaars staan onderaan deze pagina.